Home >

VERVULD - Manager Operations

HOJV01068
Vervuld

Location

Ede

Company profile

ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland is één bedrijf die specialisaties heeft op twee gebieden: automatische deuren voor personenverkeer en voor de industrie. Bij de business unit voor personenverkeerdeuren, genaamd Pedestrian Door Solutions, werken ruim 260 collega’s aan de verkoop, installatie, service en onderhoud van automatische schuifdeuren, draaideuren en tourniquetdeuren. Die zie je bij de klanten, onderweg of op kantoor in Ede. Samen vormen zij een professionele en informele organisatie, waar gewerkt wordt volgens de drie kernwaarden van ASSA ABLOY: Empowerment, Innovatie en Integriteit. Hiermee wordt bedoeld: Vrijheid krijgen en verantwoordelijkheid nemen, volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, opkomen voor wat goed is en altijd op elkaar kunnen rekenen. Ook goed om te weten: om de organisatie en je nieuwe collega’s op een goede, leuke en interessante manier te leren kennen, organiseert ASSA ABLOY voor nieuwe medewerkers een gezamenlijke introductiedag.

Job description VERVULD - Manager Operations

Als Manager Operations ben je verantwoordelijk voor het complete proces vanaf opdracht tot oplevering van nieuwe automatische deuren. Dit houdt in, het opstellen van de forecast, het ontwikkelen van nieuwe procedures en het behalen van targets gericht op groei. Je bent in staat om een visie op het operations proces te ontwikkelen voor de langere termijn, maar je schroomt niet om operationeel ‘in te stappen’ daar waar nodig. Je bent eindverantwoordelijk voor het realiseren van een optimale klanttevredenheid en personeelsbevlogenheid binnen de afdeling Operations Equipment waarbij veiligheid en het neerzetten van een prettige bedrijfscultuur gewaarborgd is. Je begeleidt, coacht en controleert de operationele projecten afdeling van nieuwbouw en renovatie (35 fte). Je initieert en ontwikkelt beleid en procedures met als doel het behalen van de opgestelde doelstellingen, het voorkomen van kostenoverschrijdingen en het borgen van de kwaliteit. Je maakt afspraken met onderaannemers en je bent betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Je zet op een enthousiaste manier samen met het middelmanagement van jouw afdeling de acties uit. Je neemt plaats in het Management Team en je ondersteunt in de maandelijkse business reviews met het hoofdkantoor.

Profile VERVULD - Manager Operations

  • een afgeronde (technische) HBO / WO opleiding;
  • meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen een beursgenoteerde omgeving (5+ jaar);
  • een bewezen trackrecord op het gebied van het optimaliseren van bedrijfsprocessen en procedures;
  • je bent een manager die snel anticipeert op veranderingen in de markt en creatief en proactief te werk gaat;
  • je bent integer, energiek en een echte zelfstarter;
  • Je bent innovatief en in staat medewerkers te enthousiasmeren, te motiveren en uit te dagen;
  • Je beschikt over uitstekende (mondelinge en schriftelijke) communicatieve- en presentatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Package VERVULD - Manager Operations

ASSA ABLOY Entrance Systemes biedt een uitdagende en dynamische werkomgeving met een enthousiast team binnen een succesvolle en innoverende organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Een trotse Nederlandse verkooporganisatie met een volwassen managementteam en een winnaarsmentaliteit. De organisatie besteedt veel aandacht aan ontwikkeling- en (individuele) doorgroeimogelijkheden, ook voor jong talent, vakspecialisten en aankomende managers. Daarnaast bieden wij uitstekende marktconforme primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden (cao Metalektro).

Publication date

09-12-2020

Publication end date

21-05-2021
Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Contact
Keesomstraat 40 (second floor)
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Follow us
© Copyright 2021 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contact Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close