Home >

Managing Director

HOAG01201
Vervuld

Company profile

2 Sisters Storteboom is onderdeel van het Britse 2 Sisters Food Group, een toonaangevende groep bedrijven binnen de Britse voedselindustrie. De missie van 2 Sisters Food Group is 'Help to feed the nation'. 2 Sisters Storteboom sluit zich daar met haar uiteenlopende assortiment kipproducten graag bij aan.

Onder de naam 2 Sisters Storteboom B.V. heeft het bedrijf zich de laatste jaren ontwikkeld tot wat het nu is; een van de grootste producenten van kip producten in Europa met een jaarlijkse omzet van rond de € 750 miljoen. Dagelijks zijn er zo'n 2.500 mensen met veel inzet aan het werk in zes Nederlandse en twee Poolse vestigingen. Iedere week verwerkt het bedrijf meer dan 4 miljoen kippen. Met uiteenlopende producten en klantgerichte concepten komt 2 Sisters Storteboom tegemoet aan de wensen van verschillende typen afnemers, o.a. uit de industrie, foodservice, retailketens, groothandel en quick service restaurants.

2 Sisters Storteboom heeft als ambitie om een leidende rol in de foodindustrie te spelen op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit, diervriendelijke concepten en werkgeverschap.

Job description Managing Director

In de huidige dynamische en veeleisende markt is het noodzakelijk om snel en goed op ontwikkelingen in te spelen. Dat vraagt om een sterk en professioneel leiderschapsteam met een duidelijke visie op de toekomst en vermogen om de gestelde doelen te kunnen bereiken. Binnen het directieteam is de Managing Director daarin in een cruciale positie: de Managing Director heeft een brede (strategische) blik en verantwoordelijkheid en is 'het gezicht' van het bedrijf, zowel bij interne als externe klanten. Vanuit deze positie zet u zich in om 2 Sisters Storteboom verder te ontwikkelen als toonaangevende organisatie in de foodsector.

De Managing Director heeft onder andere de volgende verantwoordelijkheden:

 • verder ontwikkelen van 2 Sisters Storteboom als toonaangevende organisatie in de foodsector;
 • samen met het directieteam de strategie vertalen naar tactisch en operationeel niveau en daarbij behorende doelstellingen;
 • bevorderen van een cultuur waarin men in staat is om op strategisch, tactisch en operationeel niveau adequaat marktontwikkelingen om te zetten in business opportunities, en daarin leidend zijn;
 • afwegen en beoordelen van businesseffecten, technologische en marktontwikkelingen en concurrentiepositie en waar nodig bijsturen in de organisatie;
 • stimuleren en implementeren van innovaties en ontwikkelingen in de performance van de organisatie, de inzichtelijkheid daarvan verhogen en het aanpassen van het beleid hierop;
 • verder ontwikkelen en implementeren van een continuous improvement cultuur binnen alle lagen van de organisatie;
 • eindverantwoordelijk voor de organisatie, planning en ontwikkelingen van activiteiten binnen directie;
 • zorgen voor strategische samenwerking met vooraanstaande organisaties teneinde de positie van 2 Sisters Storteboom te verbeteren;
 • onderhouden van in- en externe contacten met relaties en media, het profileren van de sterke kanten van de organisatie.

Profile Managing Director

Als ondernemende Managing Director beschikt u over de volgende ervaring en vaardigheden:

 • Succesvol trackrecord van minimaal 10 jaar in vergelijkbare functies.
 • Succesvol trackrecord in (change)management, performance excellence en het up to standard brengen van organisaties - bij voorkeur in de internationale verse voedingssector.
 • Ervaring met retailers in de Nederlandse en ook buitenlandse markten en ervaring in de agrarische sector.
 • Holistische denker die totale value chain begrijpt.
 • Leiderschapskwaliteiten; weet mensen uit te dagen, te verbinden en te motiveren en gaat daarbij uit van vertrouwen; legt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie.
 • Realiseert indien nodig (strategische) verandering en weet hierin mensen mee te nemen.
 • Is in staat zowel intern als extern een verbindende rol op zich te nemen en extern als boegbeeld voor de organisatie op te treden.
 • Transparant, betrouwbaar, analytisch, resultaatgericht en besluitvaardig.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Company culture

Deze procedure wordt begeleid door Frans Hoek en Arjen van Gent. Mocht u vragen hebben over deze rol dan kunt u contact opnemen met Arjen van Gent via mail arjenvangent@hoekconsultants.nl of telefonisch 06-12584367.

Package Managing Director

Bij deze functie hoort een competitief arbeidsvoorwaardenpakket.

Location

Putten

Publication date

24.03.2022

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Contact
Keesomstraat 40 (second floor)
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Follow us
© Copyright 2022 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contact Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close