Home >

Management Assistent

HONB01253
Vervuld

Company profile

In 1983 is Hoek Consultants opgericht als gespecialiseerd adviesbureau voor Executive Search, Search & Selection en Executive Coaching & Outplacement, met daaraan gerelateerd een breed scala van specialistische vakgerichte diensten.

De diverse diensten zoals Interim management, Executive Search en Outplacement & Executive Coaching, kunnen zowel op een logische wijze aaneengesloten als afzonderlijk worden ingeschakeld. De kern is echter altijd het beheren van het Human Capital van een organisatie. Human Capital staat niet op de balans, maar is wel een belangrijke asset in elke organisatie. Het is om die reden dat veel werkgevers op dit terrein zich verlaten op de jarenlange deskundigheid van een specialistisch Executive Search & Coachings bureau als Hoek Consultants. Wij kijken met andere ogen naar individu en organisatie. Wij staan voor resultaat, vertrouwen, gedegen vakmanschap en oprechte betrokkenheid bij zowel opdrachtgever als kandidaat.

Onze hoge klanttevredenheid is niet alleen het resultaat van visie, deskundigheid, ervaring en de gehanteerde procedures, maar ook van onze hoge persoonlijke inzet en de nazorg die wij leveren. In de omgang met opdrachtgevers en kandidaten zijn wij uitermate zorgvuldig. Bij de gesprekken die wij voeren met kandidaten letten wij op attitude, motivatie, ervaring, opleiding en specialisme. Daarbij herkennen wij meteen de aanwezige (vereiste) kwaliteiten van de kandidaten of het ontbreken daarvan. Wij zijn als Executive Search & Coaching bureau actief in een arbeidsmarkt die een toenemende discrepantie laat zien tussen vraag en aanbod van hoger opgeleiden. Daarom gaat het bemiddelen en begeleiden bij Hoek Consultants BV van executives veel verder dan alleen maar de rol van intermediair tussen vraag en aanbod.

In verband met onze groei zijn wij op zoek naar een Management Assistent.

Job description Management Assistent

De Management Assistent ondersteunt de Partners bij het plannen, organiseren en uitvoeren van hun taken en werkzaamheden. De taken en werkzaamheden van de Management Assistent hebben een uiteenlopend karakter. Dit varieert van werkzaamheden op secretarieel gebied tot voorbereiding voor Werving & Selectie trajecten, opzetten van trainingsmodules, management development trajecten en relatiemanagement.

Concreet houd je je onder andere met de volgende dingen bezig:

 • Begeleiden Werving & Selectie processen (opmaken wervingsvoorstellen, inplannen kandidaten, opstellen kandidaatprofielen).
 • Administratieve borging van coachings- en leiderschapstrajecten (planning, logistieke coördinatie, vormgeving presentaties).
 • Agendabeheer.
 • Overige secretariële ondersteuning (bijvoorbeeld: ontvangst externe relaties, opstellen contracten).

Profile Management Assistent

 • HBO werk- denkniveau of min. 5 jaar werkervaring in een secretariële, danwel Directie ondersteunende functie.
 • Bij voorkeur kennis van en ervaring met Werving & Selectie processen.
 • Effectief gebruik van systemen (Microsoft Office, etc.).
 • Effectief en efficiënt prioriteiten bij het plannen van werkzaamheden en ondersteuning van de Partners van Hoek Consultants.
 • Proactief en voortvarend richting eigen organisatie en externe relaties.
 • Neemt nieuwe informatie gemakkelijk op en past nieuwe concepten gemakkelijk toe.
 • Representatief en accuraat
 • Uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal (beheersing van de Duitse taal is een pre).

Package Management Assistent

 • 24-32 uur per week.
 • uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de rol en branche.
 • Mogelijkheid tot flexibel werk.

Location

Ede

Publication date

14.06.2022

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Contact
Keesomstraat 40 (second floor)
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Follow us
© Copyright 2022 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contact Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close