Home >

Interim Projectleider Complexe zorgvragen

HONB01325
Vervuld

Company profile

Voor de VGU (bestaande uit de volgende leden: Abrona, Amerpoort, Bartiméus, de Tussenvoorziening, Fivoor, Humanitas DMH, Interakt Contour, Leger des Heils, ’s Heeren Loo, Sherpa, Zideris, Lievegoed, Philadelphia, Pluryn en Reinaerde) zijn wij op zoek naar een Interim Projectleider Complexe zorgvragen.

In deze opdracht geef je leiding aan een project om de samenwerking tussen verschillende organisaties op het gebied van complexe zorg te verbeteren. De insteek zit vooral bij de toegankelijkheid van de zorg, samenwerking tussen organisaties en het bieden van zorg in complexe contexten. Bij de complexe doelgroepen komen geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg en verslavingszorg bij elkaar. Voor deze cliënten is heel specifieke huisvesting, kennis en begeleiding nodig. Daarnaast is de financiering rond de cliënten ingewikkeld. Er wordt gemerkt dat de vraag en aanbod hier niet altijd goed matchen. Dat probleem zal in de toekomst alleen maar groter worden en kan alleen gezamenlijk worden opgelost.

Als projectleider draag jij er, samen met de projectorganisatie, zorg voor dat er op basis van het plan van aanpak zodanig wordt samengewerkt dat er passend en voldoende zorgaanbod beschikbaar is om cliënten met een complexe zorgvraag langdurig en stabiel perspectief te bieden.

Kennis en ervaring:

-Analytisch sterk

-Ervaring in samenwerkingsverbanden

-Kennis over complexe zorgvragen

-Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider

-Resultaatgerichtheid

Looptijd van de opdracht is ongeveer één jaar, voor 12 tot 16 uur per week.

Ervaring met projecten in de zorg is van belang voor deze opdracht. Bij interesse of voor meer informatie kan je contact opnemen met Nadieh van den Brink 06-50747331.

Publication date

30.11.2022

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Recent jobs
inRegio Amersfoort
inAmsterdam
inConfidential
inConfidential
alle vacatures
Alle vacatures
Contact
Keesomstraat 40 (second floor)
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Follow us
© Copyright 2023 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contact Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close