Home >

Commercieel Manager

HOAG01077
Nieuw

Location

Nijkerk gld

Company profile

ABZ Diervoeding is een ambitieuze landelijk opererende diervoedercoöperatie. Zij heeft haar afzet de laatste jaren gestaag zien groeien tot een volume van circa 600.000 ton. Met vijf fabrieken, strategisch gelegen in Nederland, voorziet ABZ Diervoeding haar afnemers van kwaliteitsvoeders tegen scherpe prijzen. Met het commerciële team varkenshouderij werkt ABZ Diervoeding aan het verbeteren van de rendementen van onze varkenshouders. ABZ Diervoeding hecht veel waarde aan klanttevredenheid.

Job description Commercieel Manager

Voor ABZ Diervoeding zoeken wij een Commerciële Verkoopmanager Varkenshouderij die op zoek is naar een uitdagende functie met veel vrijheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor deze functie zoeken wij een commercieel gedreven professional met tenminste een afgeronde HBO-opleiding (HAS). Je geeft op inspirerende wijze leiding aan het commerciële team en laat de medewerkers succesvol opereren in de varkenshouderij. Uiteraard heb je een goede kennis van de markt en beschik je over een uitgebreid netwerk.

Je bent actief in het onderhouden en uitbreiden van je netwerk. Dit alles met als doel een langdurige relatie op te bouwen met je klanten en je medewerkers om samen met hen een uitstekend resultaat te behalen. Je krijgt van ons alle vrijheid om deze functie succesvol in te vullen met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je inbreng op beleidsmatige terreinen wordt zeer op prijs gesteld.

Profile Commercieel Manager

Voor deze functie zoeken wij een collega met een HBO-opleiding (bij voorkeur HAS), commerciële ervaring en leidinggevende capaciteiten. Je beschikt over een uitgebreid netwerk en bent resultaatgericht, ondernemend, een teamplayer, gedreven, kwaliteitsbewust, enthousiast en initiatiefrijk. Uiteraard beschik je over uitstekende contactuele eigenschappen. Samen met je team wil jij de kansen voor de varkenshouders benutten.

Publication date

16-02-2021
Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Contact
Keesomstraat 40 (second floor)
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Follow us
© Copyright 2021 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contact Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close