Suzan Teunissen van Manen

Management Assistent

“Be the change that you wish to see in the world.” – Mahatma Ghandi

Suzan is een toegewijde professional met veel ervaring binnen het vakgebied van managementondersteuning. Met een achtergrond als Directiesecretaresse/Management Assistent heeft ze zich de afgelopen tien jaar bewezen als een onmisbare kracht binnen verschillende organisaties.

Gedurende haar carrière heeft Suzan meerdere Partners en Senior Managers ondersteund, waarbij ze haar talent voor plannen, regelen en organiseren heeft laten zien. Haar vermogen om complexe taken te beheren en meerdere projecten tegelijkertijd aan te pakken, heeft haar tot een gewaardeerde aanwinst gemaakt binnen de omgevingen waarin ze heeft gewerkt.

Of het nu gaat om het beheren van agenda’s, het coördineren van reizen of het afhandelen van andere administratieve taken met precisie en efficiëntie, Suzan is altijd bereid om haar expertise in te zetten om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Haar vermogen om snel te schakelen en problemen op te lossen, zelfs onder druk, maakt haar een betrouwbare steunpilaar voor haar team en leidinggevenden.