Susanne van Vugt BASc

Consultant

“A leader is anyone who takes responsibility for finding the potential in people and processes, and who has the courage to develop that potential.” – Brené Brown

Organisaties worden in de basis gevormd door mensen. Deze mensen gebruiken systemen en werken volgens bepaalde structuren. Susanne zoekt in haar werk naar een balans tussen mensen, systemen en structuren. Met als doel een succesvolle en toekomstbestendige organisatie en goede werkplek voor de mensen. 

Met een Bedrijfskunde achtergrond en een onderzoekende houding bekijkt Susanne vraagstukken van opdrachtgevers. Deze vraag vertaalt zij naar een praktische en gestructureerde oplossing, waarbij ze niet bang is om buiten de gebaande wegen te treden. In haar aanpak vindt zij het belangrijk om vanuit verbinding met mensen te werken en heeft zij oog voor verschillende belangen. Deze aanpak heeft binnen verschillende organisaties uit uiteenlopende sectoren succesvol bewezen te zijn. 

In haar werk zoekt Susanne naar een balans tussen de harde factoren in een organisatie (strategie, systemen, structuur) en de zachte factoren (mensen, leiderschap, cultuur). Hierbij gaan een mensgerichte en procesgerichte invalshoek hand in hand. Binnen Hoek Consultants richt zij zich op Executive Search, Interim Management en Leadership Development en houdt zij zich bezig met interne optimalisatie en innovatie.

Referentie

“Doordat Susanne snel verbanden ziet is zij in staat om goede vragen te stellen en te spiegelen, wat haar een waardevolle gesprekspartner maakt.”

“Susanne heeft een brede kijk in het analyseren van situaties. Ze is goed in het creëren van een strategie of plan en neemt daarin uitdagingen en mogelijke valkuilen mee, terwijl ze de details niet uit het oog verliest.”