Nadieh van den Brink BASc

Consultant

Everyone can rise above their circumstances and achieve success if they are dedicated to and passionate about what they do.” – Nelson Mandela

Nadieh’s persoonlijkheid kenmerkt zich door doorzettingsvermogen en ambitie. Met enthousiasme zet zij zich in het beste resultaat te leveren. Dit altijd met een positieve houding en een gezonde dosis humor.

Voor de start van haar vervolgopleiding is Nadieh op internationaal niveau actief geweest in de paardensport. Hierdoor heeft zij op jonge leeftijd al veel gereisd en is zij met verschillende culturen in aanraking gekomen. Deze ervaring en topsportmentaliteit brengt zij mee in haar studie en werk. Ze weet iedereen op waarde te schatten en kijkt naar de mens als onderdeel van een grotere context.

Met een Bedrijfskunde opleiding kijkt Nadieh op een positief kritische wijze naar organisaties en mensen. Samen onderzoeken waar je drijfveren liggen en hoe mens en organisatie samengebracht kunnen worden, geven haar energie. Nadieh heeft haar Premaster in 2023 afgerond en op dit moment volgt Nadieh de Deeltijd Executive Master Business Administration aan TIAS Utrecht. 

Voor klanten is Nadieh een klankbord en sparringpartner. Samen de vraag verduidelijken en verscherpen, om op basis daarvan te zoeken naar kansen en mogelijkheden. Bij Hoek Consultants houdt zij zich bezig met Executive Search, Interim Management en Outplacement. Daarnaast ondersteunt zij bij programma’s voor Leadership Development.

Referenties

“Nadieh is een waardevolle steun geweest tijdens mijn zoektocht naar een volgende uitdaging. Zij heeft geholpen om mij richting te geven aan dit proces. Dit doet zij door scherpe vragen te stellen en met een positieve houding en met een mooi resultaat.”