drs. Jan Visser

Partner

In a word, each man is questioned by life; and he can only answer to life by answering for his own life; to life he can only respond by being responsible” Victor Frankl, Man’s search for meaning (p. 114)

Vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid zet Jan zich in voor verbinding. Verbinding tussen klanten en kandidaten, tussen leden van management- en directieteams, tussen toezichthouders en bestuurders. Daar waar de juiste verbinding tot stand komt ontstaat iets van waarde.

Zijn academische studies op het terrein van theologie en ethiek (Universiteit Utrecht) heeft hij aangevuld met studies op het gebied van Bedrijfskunde en Leiderschap (TIAS). Daarnaast heeft hij een Mediation opleiding afgerond en is hij in meerdere persoonlijkheidsanalyses en assessment methodes gecertificeerd (Hogan, TMA, My Motivation Insights, Insights). 

Zijn achtergrond en ervaring in zingeving en ethiek maakt dat hij een scherp oog heeft voor het ‘waarom’. Hij vertaalt dit vanuit een stevige bedrijfskundige achtergrond naar een solide advies. Als gecertificeerd Assessor, ervaren Mediator en Executive Coach is Jan in staat om mensen en teams te begeleiden in persoonlijke en teamgerichte ontwikkelvraagstukken.

In zijn werk zoekt Jan naar de verbinding tussen betekenis & motivatie – het waarom – en het concrete leiderschapsgedrag – het hoe. Hierbij zijn verantwoordelijkheid, communicatie en samenwerking sleutelwoorden. Zijn ruime ervaring in Search, Coaching en Leiderschapsontwikkeling maken hem een stevige en betrouwbare gesprekspartner voor directie, bestuur en toezicht.

Referenties

“Het advies dat Jan bracht heeft ons geholpen om op een volgend niveau te komen met ons leiderschapsteam. De combinatie van persoonlijke coaching en teamtraining was precies passend in onze ontwikkelingsfase.”

“Naast het resultaat in de Search is de begeleiding een verademing: duidelijke informatievoorziening, het afstemmen van verwachtingen en het samen werken naar een einddoel.”