Gea Hoek BEd MSc

Partner - Executive Coach (EIA) & Supervisor (ESIA)

“I am the master of my fate, I am the captain of my soul.” – William Ernest Henley

Gea is energiek, positief, enthousiast, verbindend en betrokken. Een leven lang leren past zeker bij haar. Het is dan ook haar missie om mensen te begeleiden en te motiveren om zich te blijven ontwikkelen als persoon en als professional. Gea stelt autonomie centraal in haar werk en stimuleert het zoeken naar opties en mogelijkheden en het denken in kansen.

Gea is een Ashridge Accredited Executive Coach (Postgraduate Diploma EMCC – Senior Practitioner Level). Ze heeft zich gespecialiseerd op het gebied van Transactionele Analyse (PGPO TA Academie, 2014-2017). Daarna heeft ze in 2018 de High Performance Leadership Programma’s van IMD Business School (Lausanne) en Said Business school (Oxford) gevolgd. Eind 2019 heeft ze de MSc Executive Coaching (AMEC) via Ashridge Hult Executive Education afgerond. In 2021 volgde ze de jaaropleiding Embodied Coaching. In juli 2023 heeft ze de Ashridge Supervisieopleiding afgerond en hiermee is ze een geaccrediteerd Supervisor (Ashridge Postgraduate Diploma in Organisational Supervision). In 2023/2024 volgt ze, om zich verder te specialiseren, de Supervisieopeiding bij het Centre for Supervision in Londen. Daarnaast is ze geaccrediteerd voor HOGAN, Insights & TMA. 

Gea is als Partner en Directielid sinds 2009 actief binnen Hoek Consultants. Naast de algemene dagelijkse organisatie van Hoek Consultants, houdt ze zich bezig met Executive Coaching, Team Coaching, Career Coaching, Outplacement, Supervisie en Assessment. Daarnaast ontwikkelt ze leiderschapsprogramma’s voor diverse organisaties. Op het gebied van Executive Search is ze actief betrokken bij het zoeken en vinden van Interim Managers. 

Referenties

“Gea luistert goed en is een prettige sparringpartner. Ze schakelt snel, ze biedt support waar nodig en geeft feedback op het juiste moment. Coachees omschrijven haar coach stijl als persoonlijk en gericht op de relatie.”
“Gea is onafhankelijk, gestructureerd met ruimte voor het proces; ze blijft gericht op autonomie, groei en op opties. Hiermee is ze als coach effectief in het versterken van persoonlijke kracht en het reflecteren op ontwikkelingsmogelijkheden.”