drs. Frans Hoek MBA

Managing Partner - Executive Coach (EIA) & Supervisor (ESIA)

“People will forget what you said. People will forget what you did. But people will never forget how you made them feel.” – Maya Angelou

Frans wordt gemotiveerd om organisaties een stukje gezonder te maken. Vanuit zijn persoonlijke waarden werkt hij aan vertrouwen, verbinding en verbetering van Human Capital, wat tenslotte het belangrijkste is wat op de balans staat. Frans is een professional die werkt vanuit gedrevenheid en compassie en weet daarmee zaken die spannend zijn te benoemen en te verbeteren. Frans is een positief ingestelde professional die geniet van zijn gezin en werk. 

Frans heeft vanuit zijn natuurlijke nieuwsgierigheid de afgelopen jaren veel opleidingen in binnen- en buitenland gedaan om zijn kennis en vaardigheden aan te scherpen. Vanuit diverse directie en management rollen en zijn ervaring als Psycholoog/ Executive Coach / Supervisor heeft Frans een hybride profiel ontwikkeld waarbij hij een zakelijke als mensgerichte aanpak heeft ontwikkeld. Als Leiderschapsexpert & Executive Coach werkt Frans samen met vele boardrooms, directies en familiebedrijven om complexe vraagstukken bespreekbaar te maken en op te lossen. Vanuit zijn expertise is Frans impact gedreven en werkt hij met scherpe analyses over de persoon en de situatie om tot een gedragen oplossing te komen. 

Vanuit zijn internationale ervaring houdt Frans zich bezig met diverse leiderschapsvraagstukken en complexe opvolgingsproblematiek. Daarnaast werkt Frans als Executive Coach samen met veel bestuurders, directeuren, DGA’s en high potentials om specifieke vragen op het snijvlak van zakelijk/privé inzichtelijk en bespreekbaar te maken. Vanuit deze relationele benadering werkt Frans samen met zijn cliënten aan een beter begrip van de situatie om hierdoor persoonlijke leiderschap verder te ontwikkelen. 

Of Frans werkt in een boardroom, directiekamer of binnen een Toezichthoudend gremium, verbinding, discretie en ethiek zijn leidende principes voor hem om zijn werk succesvol en met plezier te kunnen doen.  

Referentie

“Al een decennium lang is Frans voor mij een betrouwbare en stabiele partner op het gebied van Executive Coaching, Leadership Development & Executive Search. De wijze waarop hij persoonlijk acteert in het vaak moeilijke speelveld van Executive Coaching is bewonderingswaardig en dan met name ook de ontwikkeling die de coachee (of het individu) laat zien als resultaat van zijn coaching. De woorden van Lao Tzu zijn hier van toepassing: “When I let go of what I am, I become what I might be.” Dat is wat Frans kan bewerkstelligen.”