Conny Vos MSc

Consultant

“You don’t have to see the whole staircase, just take the first step.” – Martin Luther King Jr.

Zowel in werk als privé is Conny gedreven en enthousiast om zaken en mensen in beweging te brengen, te verbinden en verder te ontwikkelen. Ze werkt graag samen om ervoor te zorgen dat het beste in elk mens naar boven gehaald wordt. Met veel passie zet ze zich in om de beoogde resultaten te behalen. 

Conny studeerde Human Resource Management aan de Hogeschool Utrecht en behaalde vervolgens de Master Strategic HRM aan de Universiteit van Utrecht in 2016. Tijdens en na haar studie werkte Conny bij enkele internationale commerciële organisaties op het vlak van Werving & Selectie, HR Advies, Learning & Development en Duurzame Inzetbaarheid. Ze was verantwoordelijk voor diverse programma’s om medewerkers te verbinden aan en behouden voor de organisatie. Zij heeft daarbij een bijzondere aandacht voor de bewezen effectiviteit van vitaliteit in de programma’s. Daarnaast volgde ze een Young Professional Programma, waarbij ze zich zowel binnen het werkveld als persoonlijk verder heeft ontwikkeld. Naast haar werk bij Hoek Consultants is Conny bootcampinstructeur en geeft ze wekelijks enkele lessen.

Conny wil de huidige situatie graag goed begrijpen om er zodoende voor te zorgen dat zowel in de behoefte van organisaties, managers als medewerkers wordt voorzien. Ze stelt kritische vragen om mens en organisatie inzicht te verlenen en verder te helpen. Sinds 2021 werkt Conny bij Hoek Consultants waar zij zich voornamelijk bezig houdt met Executive Search, Career Coaching en Interim Management.

Referentie

“Conny is doortastend, enthousiast en werkt snel. Ze denkt uitgebreid mee met de business en houd je de spiegel voor.”