Carmen Posthuma

Office Manager

“It always seems impossible until it’s done.” – Nelson Mandela

Als Officemanager & Secretaresse van Frans Hoek, heeft Carmen een belangrijke sleutelpositie binnen de organisatie. Ze houdt niet alleen rekening met de belangen van haar collega’s en leidinggevenden, maar bovenal met die van onze klanten. Haar affiniteit met Human Capital en bijna 9 jaar werkervaring binnen Hoek Consultants biedt haar een uitgebreide en gevarieerde positie binnen en buiten de organisatie.

Na haar internationale opleiding Tourisme & Management heeft Carmen gewerkt in diverse functies bij o.a. GVA (Ahold) en heeft ze ruim vijftien jaar gewerkt bij Manpower als Office Manager en Senior Consultant. Naast haar werkzaamheden binnen Executive Search heeft ze ook een breed pakket aan activiteiten binnen Executive Office Management en Secretary. Dit heeft zij aangevuld met een opleiding English for Business (WUR) en certificering voor de assessmentmethoden TMA en Hogan. 

Als Officemanager en secretaresse is Carmen dat specifieke ‘frisse briesje’ om het team te versterken en is zij bevoegd tot het nemen van initiatieven met als doel maximale support te leveren.
Ze werkt nauw samen met haar collega’s en het is haar taak om de directie te ontzorgen. Naast agendabeheer, het ontvangen van gasten, het plannen en organiseren van Workshops, het beheren en uitwerken van diverse contracten en assessment tools (Insights, TMA & Hogan) heeft zij dagelijks ook veel (telefonisch) contact met onze klanten en coachees.  

Referenties

“Carmen heeft ervaring met het werken in een complexe (internationale) omgeving met veel stakeholders. Dankzij haar flexibele instelling en professionele houding schakelt ze makkelijk, is ze pragmatisch ingesteld en speelt ze goed in op iedere vraag en behoefte van de klant.”