Supply Chain Management

Supply Chain
Management

Organisaties hebben te maken met groeiende concurrentie, kritische klanten en steeds grotere nadruk op duurzaamheid. Snel kunnen inspelen op ontwikkelingen en een veranderende vraag spelen hierin een grote rol. De Supply Chain Director of Manager vervult een belangrijke rol in het bijblijven van deze ontwikkelingen en veranderende vraag. Flexibiliteit, digitalisering en duurzaamheid zijn momenteel belangrijke thema’s in deze vraagstukken.

De Supply Chain Director of Manager vervult steeds meer een faciliterende rol, waarin goede informatievoorziening onmisbaar is. Vanuit een regiefunctie kan de Supply Chain Director of Manager zorgen voor verbinding en aansluiting tussen verschillende interne afdelingen. Structuren opzetten, procesoptimalisering en -automatisering en dataverzamelingen maken hier onderdeel van uit. Ook heeft deze functie een externe focus, zoals het creëren van zicht op de gehele keten én maken van bewuste keuzes voor ketenpartners. 

De keuze voor een Supply Chain en Logistiek Directeur of Manager is een belangrijke keuze. Eén die medebepalend is voor de toekomst van uw organisatie. Wij geloven dat een succesvolle match verder gaat dan het beschikken over de vereiste ervaring en competenties. Daarom kijken wij met een andere blik naar organisaties en kandidaten. En vinden wij écht luisteren belangrijk. Want: Kijken is onze kunst, luisteren is ons vak.