KIJKEN IS ONZE KUNST

Search & Selection

Het niveau van de vacatures en de zwaarte van de functies vergen een zorgvuldige keuze van wervingsmethoden. Allereerst is een gerichte en zo persoonlijk mogelijke benadering van potentiële kandidaten van belang. Dat kan zijn door gebruikmaking van relevante netwerken. Wij beschikken daarover en kennen dan ook veel kandidaten.

Onze benadering kenmerkt zich door vertrouwelijkheid en persoonlijk contact. Wanneer het zoekgebied breed is of overwegingen van openbaarheid een rol spelen, kan gerichte advertentiewerving als ondersteuning van het zoekproces zinvol zijn. Wij adviseren onze opdrachtgever over de meest geschikte vorm(en) van werving.

Werkwijze Search & Selection

Voor de opdrachtgever brengen wij zorgvuldig in kaart wat zijn of haar vraag is. Aan de hand daarvan ontwerpen we een helder en onderscheidend profiel. Daarbij zijn de vereiste competenties van wezenlijk belang. Het zoeken van de juiste persoon doen wij door middel van het identificeren en gericht benaderen van kandidaten. We selecteren veelal door middel van een criteriumgericht interview. Onze benadering leidt ertoe dat wij een shortlist van kandidaten introduceren waar we voor instaan; die we kennen en waarvan we weten hoe zij in de markt bekend staan. Standaard in onze procedure is dat wij de gesprekken tussen opdrachtgever en kandidaat begeleiden, we adviseren waar nodig is en nemen de gehele administratieve afhandeling voor onze rekening. Als opdrachtgever kunt u zich zo optimaal concentreren op het selecteren van de juiste kandidaat voor uw organisatie. In een sfeer van vertrouwelijkheid kunnen kandidaten zich bij ons laten zien zoals ze zijn. Wij bespreken hun ambities en wensen. Nadrukkelijk is er ook ruimte voor reflectie en eventuele twijfels. Wij adviseren in alle objectiviteit en integriteit over de passendheid van een stap in hun langere termijnperspectief. We kennen vaak kandidaten al of we benaderen hen via ons netwerk. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid voor kandidaten om met ons in contact te komen. In veel gevallen zullen wij nader contact met hen opnemen om in een persoonlijk gesprek kennis te maken.

Voor meer informatie over onze dienstverlening in Executive Search, neem dan Contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

Kandidaten kunnen zich via de volgende link Inschrijven of ons actuele aanbod Vacatures bekijken.

Referenties Executive Search & Interim Management

Vacature categorieën
Permanent (52)
Interim (22)
Succesvolle bemiddelingen (72)
Contact
Keesomstraat 40
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Volg ons

© Copyright 2023 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contactgegevens Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close