RvB, RvC, RvT

RvB, RvC, RvT

De ‘tone at the top’ is bepalend voor de toekomst van de organisatie. In een goed werkend samenspel tussen toezicht, bestuur, organisatie en maatschappij kan een organisatie haar doelstelling effectief ten uitvoer brengen. Dit samenspel vraagt bestuurders en toezichthouders die in staat zijn om op hoog niveau te acteren. Het maken van juiste keuzes is hier essentieel! 

Vanuit haar jarenlange ervaring met multinationals, familiebedrijven en MKB is Hoek Consultants sparringpartner voor besturen en toezichthoudende organen. Of het nu gaat om de werving van een nieuwe non-executive bestuurders of het opzetten van een Raad van Advies. Door haar jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk is Hoek Consultants in staat om de vraag goed in kaart te brengen, daar passend advies over uit te brengen en dit samen te brengen tot een juiste match op competenties en samenstelling van bestuurlijke en toezichthoudende organen.

De keuze voor toezichthouders en bestuurders is een uitermate belangrijk. Eén die bepalend is voor de toekomst van uw organisatie. Wij geloven dat een succesvolle match verder gaat dan het beschikken over de vereiste ervaring en competenties. Daarom kijken wij met een andere blik naar organisaties en kandidaten. En vinden wij écht luisteren belangrijk. Want: Kijken is onze kunst, luisteren is ons vak.