KIJKEN IS ONZE KUNST

Referenties Outplacement

Ron van Amsterdam, Director Research & Business Development bij Cardialysis

"Mijn werkgever consolideerde haar Research & Development-functie buiten Europa. Dat betekende beëindiging van mijn dienstverband en dat van vele anderen. Zij hebben dat verder keurig gedaan en boden mij Hoek Consultants aan voor outplacement. Na 34 jaren in mijn branche te hebben gewerkt, was dat nieuw voor me en ik kan nu zeggen dat outplacement een vak is, maar ook ‘being outplaced’/werkzoekende is een vak. Ik trof Lucas Ligtenberg en sprak met hem in blokken van 2 uren in een frequentie die optimaal voor mij was, een begrijpend oor, een frisse en nuchtere blik, een sparring partner, precies wat nodig was om de 6 maanden ‘between jobs’ positief te overbruggen en af te ronden. Nog hebben we zo nu en dan contact. Mede dankzij Lucas heb ik me in dat half jaar kunnen door‑ontwikkelen, de uitdaging gevonden die ik zocht en de energie hervonden die het nodig heeft. Daar ben ik Hoek Consultants en Lucas in het bijzonder dankbaar voor."

Angeli Mutsaers, Controller, Automotive

"Hoek Consultants heeft mij onlangs begeleid naar een nieuwe werkomgeving. In deze transitieperiode was Lucas Ligtenberg mijn coach. De persoonlijke benadering en de betrokkenheid heb ik als zeer prettig ervaren. Dit heeft geleid tot een sfeer waarin openhartig gesproken kon worden over de situatie. Er was tijd voor het verwerkingsproces en daarnaast werd ik gestimuleerd na te denken over mijn drijfveren en talenten. Met respect werd soms een spiegel voorgehouden, wat verhelderend was. Er is tijd en aandacht besteed aan het betreden van de arbeidsmarkt. Lucas was altijd bereikbaar voor tussentijdse vragen en adviezen. Zijn begeleiding heeft er zeker toe bijgedragen dat ik in een korte tijd met meer zelfkennis en meer zelfvertrouwen een nieuwe baan heb gevonden."

Majorie van Son, Manager Personeel en Organisatie Rüttchen

De samenwerking met Hoek Consultants, in de persoon van Lucas Ligtenberg, is nog jong, doch prettig en succesvol. Lucas heeft onlangs één van onze professionals begeleid in de heroriëntatie op de loopbaan. Lucas is een betrouwbare business partner, die vanuit een basis van wederzijdsvertrouwen en respect de balans weet tevinden tussen enerzijds empathie en begrip en anderzijds een praktische en doelgerichte aanpak. Zijn persoonsgerichtebenadering (maatwerk) leidde al snel tot succes. Met een tevreden cliënt en opdrachtgever tot gevolg!

Hans van 't Hof, HR Director Pelican Rouge

"Hoek Consultants ken ik al geruime tijd. HC heeft ons geholpen met een sterke inhoudelijke management bijeenkomst. Daarnaast zijn er managers die gebruik hebben gemaakt van coaching en is er Outplacement ingezet bij een reorganisatie. De contacten zijn open, professioneel en praktisch. Medewerkers hebben de bijdrage als zeer zinvol ervaren."

Cees Endhoven, HR Directeur WestlandUtrecht Bank

“Hoek Consultants is betrokken geweest bij de totstandkoming van het Strategisch HR plan, noodzakelijk voor de transitie van WestlandUtrecht Bank naar een volledig zelfstandig opererende Nederlandse bank. Volledig aligned met de business, helder en toekomstgericht. In het vervolg is Hoek betrokken geweest als sparringpartner voor de uitrol van delen van het HR plan. Tevens was Hoek betrokken bij coaching- en outplacement trajecten binnen WestlandUtrecht Bank zowel op individueel als teamniveau. “
Contact
Keesomstraat 40
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Volg ons

© Copyright 2020 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contactgegevens Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close