KIJKEN IS ONZE KUNST

Referenties Executive Search & Interim Management door Hoek Consultants

Nienke van Dijk - Directeur Stichting Epafras

"Hoek Consultants heb ik leren kennen in de sollicitatieprocedure voor mijn huidige functie. Hij was open in het contact en heeft een goed idee van wat het betekent om in een bezielde omgeving te werken die tegelijkertijd vraagt om zakelijkheid. Hij zag ook snel de mogelijke match tussen de organisatie en mij endeelde dat. In de procedure beleefde ik hem als ondersteunend en relativerend. De consultant was een prettige gesprekspartner, die niet aarzelde om door te vragen en indrukken te delen. In het eerste half jaar van mijn aanstelling hadden wij af en toe contact, dat ik steeds als
stimulerend heb ervaren."

Bas Ambachtsheer, Directeur Croonwolter&dros

 "Hoek Consultants is een professioneel bedrijf dat aan een paar woorden genoeg heeft. Bij veel searches komt het aan op snelheid en het juiste profiel begrijpen. Prettig dat Hoek Consultants altijd een manier vindt om dat profiel te achterhalen, ook in drukke dagen dat je er niet altijd rustig voor kan zitten. De voorbereiding van de kandidaten is zeer goed en de gesprekken met potentiele kandidaten laten altijd een goed breder beeld van mogelijkheden zien. In dat opzicht denken ze met je mee, soms zelf verder dan je zelf had gedaan wat absolute meerwaarde heeft. Ik kan Hoek Consultants dus iedereen die professionaliteit, persoonlijke benadering en snelheid zoekt aanraden!"

Interim Manager

"Sinds 2002 ben ik actief als zelfstandig interim-manager. In die periode heb ik enkele opdrachten gekregen via een intermediair. Momenteel ben ik werkzaam bij een maatschappelijke dienstverlener in het oosten van het land. Ik heb de opdracht gekregen via Hoek Consultants. Alles aan het traject klopte. Tijdens het kennismakingsgesprek was er vooral aandacht voor ‘de man achter het CV’ en dat pakte goed uit voor mij. Ik kreeg de opdracht en vlot daarna een mooie fles champagne en een vriendelijke brief van Hoek. Zo hoort het. Inmiddels ben ik enkele maanden bezig, voel ik me als een vis in het water én heb regelmatig prima contact met Hoek: ze kijken op het juiste moment hoe de vlag erbij hangt. Prima. En verder… betalen ze gewoon op tijd. Ik ben erg tevreden. Dit is een intermediair die snapt hoe het werkt.”

Director Internal Audit

"Een telefoontje. Met een vraag of mijn huidige baan nog wel voldoende boeiend was. Dat was wel het geval, maar toch weet Frans daar een vervolggesprek aan te knopen. En van het een komt het ander. Uiteindelijk toch de laatste stap niet gezet. Wij hebben nog regelmatig contact op professioneel vlak, maar met Frans kan het ook een persoonlijk gesprek worden. Dat maakt het verschil, want tussen de vele zenders in zijn vakgebied is Frans een zeldzame ontvanger."

Stefan Wasser, Division Director HR - Mainland Europe - Emerging Markets at Arriva Group

"Bij het vinden van het juiste managementpotentieel gaat het altijd om meer dan alleen de juiste kwalificaties van de persoon, zoals opleidingen en ervaring. Bij Hoek Consultants wordt de match ook gemaakt op de juiste fit met de missie van de functie, het toekomstige team en de betreffende organisatiecultuur. In goede dialoog met de opdrachtgever wordt zo het vizier haarscherp gericht op de meest complete kandidaat. Al vanaf midden jaren negentig doe ik daarom resultaatgericht zaken met Hoek Consultants, en dat is al twee generaties Hoek lang bijzonder plezierig!"

Operations Manager

"De bemiddeling door Hoek Consultants heb ik ervaren als professioneel, daadkrachtig en zeer slagvaardig. Na een eerste kennismaking de juiste persoon op de juiste positie in het bedrijfsleven weten te zetten, dat is zonder meer noemenswaardig. De persoonlijke benadering in combinatie met ruim de tijd nemen wanneer nodig maakt Hoek Consultants voor mij de juiste partner, ook voor in de toekomst! Een aanrader voor iedere professional."

Vacature categorieën
Permanent (52)
Interim (21)
Succesvolle bemiddelingen (72)
Vacatures
inRegio Amersfoort
inAmsterdam
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
alle vacatures
Alle vacatures
Contact
Keesomstraat 40
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Volg ons

© Copyright 2023 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contactgegevens Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close