KIJKEN IS ONZE KUNST

Referenties Executive Coaching - Hoek Consultants

Dick Vlasblom, Managing Director Eimskip NL BV

"Sinds een aantal jaar coacht Frans Hoek mij in mijn functie als Managing Director van een internationale organisatie. Frans is uitstekend in staat mij een spiegel voor te houden, hetgeen helpt bij het dagelijks functioneren. Tevens heeft hij ons bedrijf begeleid bij organisatorische veranderingen. Door zijn ruime ervaring bij het coachen van bestuursleden kan hij de theorie vertalen naar de praktijk. Dat maakt hem en zijn bedrijf Hoek Consultants voor mij uniek."

Directeur Automotive markt

"Sinds ruim een half jaar maak ik gebruik van een coach van Hoek Consultants. In het begin hebben we veel tijd besteed aan het duidelijk krijgen van mijn uitdagingen en formuleren van de gekozen richting. Nu houdt hij mij een spiegel voor als ik me laat afleiden door de weg van de minste weerstand. Uiteindelijk is hij totaal onafhankelijk en daardoor objectief. Doordat hij geen onderdeel is van het dagelijkse proces en ook breder is georiënteerd, biedt hij ook een ander perspectief."

Ans Knape, Vice President HR&O Operations & Sales at ASML

"Al een decennium lang is Frans Hoek voor mij een betrouwbare en stabiele partner op het gebied van executive search en executive coaching. De wijze waarop hij persoonlijk acteert in het vaak moeilijke speelveld van executive coaching is bewonderingswaardig en dan m.n. ook de ontwikkeling die de coachee(of het individu) laat zien als resultaat van zijn coaching. De woorden van Lao Tzu zijn hier van toepassing: “When I let go of what I am, I become what I might be.” Dat is wat Frans Hoek kan bewerkstelligen!"

Freek Bosse, Head of HR BASF Nederland B.V.

"Mijn ervaring met Hoek Consultants ligt op het gebied van Executive Search en individuele coaching. Kenmerkend in de aanpak van elke casus is de hoge mate van professionaliteit en integriteit, die gepaard gaat met een uitstekend resultaat. Aandacht voor het proces en de mens staat daarin centraal."

Hans Huijbers, Voorzitter ZLTO

“Als bestuurder heb je informatie nodig om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Daar zijn deskundige medewerkers voor in dienst. Maar bestuurders hebben ook behoefte om ‘off the record’ te kunnen sparren en hun dilemma’s te delen met een buitenstaander die goed kan luisteren en een spiegel kan voorhouden.”

Commercieel Directeur

“Wees gerust, je bent niet uniek” waren de eerste woorden die de spiegel mij toesprak gedurende mijn eerste gesprek met Frans Hoek. Weer een illusie armer, maar wel een ervaring rijker. Een gezin stichten, vrienden maken en verliezen, collega’s krijgen en verliezen, familieleden verliezen en twintig jaar internationaal hard werken maken het wel eens dat je jezelf en je naasten “vergeet”. Frans heeft mij in een aantal sessies een veelheid aan inzichten gegeven over mezelf. We voelden elkaar goed aan. Door onze gesprekken ben ik mezelf en mijn omgeving veel beter gaan leren kennen. Door de directe en plezierige manier van communiceren werden mijn drijfveren, doelen, valkuilen, eigenaardigheden en sterke kanten al snel duidelijk en bovenal overzichtelijk. Ik kwam mezelf tegen en liep mezelf voorbij. Alleen deze keer zwaaiend. Voelt een stuk beter! Het leven is te mooi om te tobben."

Directeur private banking

"Hoek Consultants heeft mij begeleid bij het maken van strategische keuzes in mijn carrière. De gedegen aanpak, waarbij eerst geruime tijd ingezoomd werd op mijn basic drivers heeft mij positief verrast en veel inzicht gegeven. Pas als de fundering goed is gelegd, kun je gaan bouwen. Zoals bekend bij een bouwproces komen veel aspecten samen. Daarbij bleek Hoek Consultants uitermate goed in staat om op een waarde neutrale wijze gesprekspartner te zijn. Het traject heeft kreeg daarmee een bijzonder persoonlijke diepgang. Inmiddels heb ik een carrière stap gemaakt die volledig bij me past. Missie geslaagd ! "

Hans van 't Hof, HR Director Pelican Rouge

 "Hoek Consultants ken ik al geruime tijd. HC heeft ons geholpen met een sterke inhoudelijke management bijeenkomst. Daarnaast zijn er managers die gebruik hebben gemaakt van coaching en is er outplacement ingezet bij een reorganisatie. De contacten zijn open, professioneel en praktisch. Medewerkers hebben de bijdrage als zeer zinvol ervaren."

Inkoper internationaal bedrijf

“Om goed te kunnen functioneren in een snel veranderende internationale organisatie, heb ik bij Hoek Consultants een coachingstraject gevolgd. De gesprekken met mijn coach Gea Hoek heb ik als erg waardevol ervaren en dankzij haar professionele werkwijze heb ik veel nieuwe inzichten gekregen, waar ik nog dagelijks profijt van heb.”

Patrick Dölle, Finance Director Chiesi Pharmaceuticals

"Ik heb Peter Klein Ikkink leren kennen als een toegewijde en professionele coach en adviseur. Peter is iemand die veel ervaring met zich meebrengt en deze op een plezierige wijze inzet. Hij straalt rust en wijsheid uit, stelt de juiste vragen en is zo de perfecte spiegel. Peter wil het verhaal achter de persoon begrijpen en komt daardoor tot de juiste begeleiding. Geen sjabloonachtige adviezen uit een boekje. Met Peter blijf je contact houden ! "

R&D Group Leader

"Om door te groeien in mijn functie en een grotere groep te gaan leiden, is de coaching van Gea Hoek zeer waardevol geweest. Ze heeft me als persoon prima gelezen. Door haar toegesneden coaching heb ik mijzelf en omgeving veel beter leren kennen en heb ik mijn eigen stijl gevonden in het succesvol leiden van mijn team."

Vacature categorieën
Permanent (46)
Interim (17)
Succesvolle bemiddelingen (71)
Vacatures
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
inAlmere
inVertrouwelijk
alle vacatures
Alle vacatures
Contact
Keesomstraat 40
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Volg ons

© Copyright 2022 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contactgegevens Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close