KIJKEN IS ONZE KUNST

Onboarding

Hoek Consultants is als specialist in (Executive) Coaching en Executive Search ook uw partner voor het verzorgen van onboardingsprogramma’s. Onboarding is de naam voor het complete integratieproces van nieuwe medewerkers in een organisaties. Een proces waarin ze wegwijs worden gemaakt en alles krijgen aangereikt om zich te ontwikkelen tot gemotiveerde, productieve, loyale en succesvolle krachten, die graag helpen de doelen van de organisatie te realiseren.

Onboarding is niet alleen een praktische systematiek, maar het is ook een filosofie: een opvatting over investeren in talent door het nieuwe collega's alle aandacht te geven die ze verdienen, om hen zo tot optimale bloei te laten komen.

Hoek Consultants legt bij het Onboardingprogramma het accent op de eerste 100 dagen. Wat u in de eerste 100 dagen doet - en niet doet - is bepalend voor succes en falen. Een ervaren coach/sparring- partner werkt met u om het beste uit die beginperiode te halen. Het doel is tweeledig. Enerzijds er voor zorgen dat u een goed platform creëert waarmee later de gewenste veranderingen ingezet kunnen worden en anderzijds u als executive goed te laten wortelen.

Onboarding is niet iets wat zomaar vanzelf gaat. Onderzoek laat zien dat na 18 maanden slechts de helft van de benoemde executives de prestaties laat zien die van haar of hem verwacht werden. Goede begeleiding door iemand die buiten het systeem staat helpt om die successcore te verhogen. De tijd is kort, u krijgt vaak niet meer dan 18 maanden om het bewijs te leveren. Maak dus een succes van de eerste 4 maanden.

Neemt u, voor meer informatie over ons onboardingsprogramma contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Fasen van Onboarding

Check-In
Leidinggevende, team en nieuwe collega bereiden zich middels inspirerende activiteiten beiden voor op komst.

Boarding

Nieuwe collega wordt welkom aan boord geheten en krijgt alles aangereikt om zich meteen thuis te voelen.

Departure
Leidinggevende en team maken de nieuwe collega wegwijs en maken hem/haar zo snel mogelijk klaar om te starten.

Take-Off
In deze startfase wordt steeds de vinger aan de pols gehouden om te zorgen dat de nieuwe collega zijn/haar taken snel optimaal kan vervullen.

Full Flight
Terwijl gaandeweg duidelijk wordt hoe goed de nieuwe collega functioneert wordt en waar nodig bijgestuurd en gestimuleerd.

Arrival
In deze fase wordt duidelijk wat de perspectieven van de nieuwe collega zijn en wat er nodig is om nieuw geformuleerde doelen te realiseren.

Referenties Onboarding

Vacature categorieën
Permanent (52)
Interim (22)
Succesvolle bemiddelingen (72)
Contact
Keesomstraat 40
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Volg ons

© Copyright 2023 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contactgegevens Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close