KIJKEN IS ONZE KUNST

Sponsoring door Hoek Consultants

Al meer dan 35 jaar staat Hoek Consultants voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door onze steun aan culturele en sportieve evenementen en maatschappelijke organisaties brengen we ons motto "Kijken is onze kunst, luisteren is ons vak!" in praktijk. We kijken niet alleen kritisch en luisteren goed, maar proberen ook een bijdrage te leveren. De laatste jaren hebben we verschillende activiteiten en organisaties ondersteund. Hieronder volgt een overzicht:

2018-2022 - Hoek Consultants is als adviseur betrokken bij het Project Plusjeklas. Het regionale bedrijfsleven, Wageningen University & Research (WUR) en plusklas Jongleren.biz slaan de handen ineen voor Plusjeklas; een onderwijscurriculum met uitdagende lessen voor leerlingen uit het basisonderwijs. De Provincie Gelderland verstrekt de komende vier jaar een subsidie. https://plusjeklas.nl/.

2020 - Wij houden van de kleur paars, ook terug te vinden in ons logo, de kleur van de Veluwse heide en de kleur van de Heideweek. Als sponsor zijn wij graag betrokken bij dit evenement: https://heideweek.nl/

2019 - Onze collega Anne Berndsen loopt op 6 en 7 juli mee met het Formule 1 team tijdens de "Samenloop voor hoop" in Winterswijk. Uiteraard sponsoren wij haar als collega's vanuit Hoek Consultants. https://acties.samenloopvoorhoop.nl

2018 – Dit jaar sponsoren wij een deelnemer aan Alpe d’Huzes 2018 (https://www.opgevenisgeenoptie.nl/2018). Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

2017- Hoek Consultants is in 2017 sponsor geworden van het Dutch Foodvalley Cycling Team, een opleidingsteam voor Elite-Beloften, uit de regio Gelderland/Utrecht, in samenwerking met regionale wielerverenigingen.

2016 - Wij zijn sponsor voor de deelname van het team KT-Vision Charity Cyling aan Stichting Ride4Kids. De Stichting Ride4Kids doneert geld aan wetenschappelijk onderzoek, dat uiteindelijk moeten leiden tot een behandeling en medicatie voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte: www.charitycycling.nl en www.ride4kids.nl.

2016 - Hoek Consultants is sponsor van BIG Challenge, farmers against cancer.Boeren, dierenartsen, adviseurs en onderzoekers zetten zich keihard in om een einde te maken aan de ellende en onmacht die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Een ziekte die toeslaat bij 1 op de 3 mensen en daarbij ook grote gevolgen heeft voor familieleden, vrienden en collega’s. Daarom beklimmen zo'n 200 fietsers en (hard)lopers uit de agrarische sector op 1 en 2 juni 2016 zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez tijdens Alpe d’HuZes. www.bigchallenge.eu/big-challenge

2015 - Dit jaar zijn wij sponsor van de Roparun www.roparun.nl en D'alp duzes www.opgevenisgeenoptie.nl. Daarnaast ondersteunden wij het Noodfonds voor Nepal via de stichting Satikho Sath www.sathikosath.nl  Deze stichting biedt onderwijs aan kansarme Nepalese kinderen en biedt deze kinderen hulp na de verschikkelijke aardbeving. Ook waren wij sponsor van mixed hockeyclub GHBS, A2 damesselectie-team http://www.ghbs.nl/.

2014 - Hoek Consultants probeert haar steentje bij te dragen door steun te geven aan Nazareth House in Johannesburg (Zuid-Afrika), dat gerund wordt door de Sisters of Nazareth: een katholieke, religieuze orde van nonnen, opgericht in Engeland in 1857. De zusters en hun staf zorgen voor 35 HIV+ wezen, 22 volwassenen, terminaal zieke Aids-patiënten, 135 kwetsbare leeftijd en 10 verstandelijk gehandicapte vrouwen. De meeste inwoners van Nazareth House kunnen niet meer adequaat voor zichzelf zorgen en zijn afhankelijk van hulp uit de gemeenschap. De zusters runnen ook een kliniek voor meer dan 1500 patiënten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de de website: www.nazarethhousejohannesburg.org.

Hoek Consultants droeg in 2013 haar steentjes bij aan de actie KIKA Bouw voor de bouw van het Prinses Maxima Medisch Centrum. Meer informatie over deze actie vindt u op: www.kikabouw.nl.

Hoek Consultants was in 2013 sponsor van het nieuwe schoolplein van de Piekschool in Wageningen. De jeugd heeft de toekomst, dit is een doel waar wij ons graag voor inzetten (www.piekschool.eu).

In 2012 waren we hoofdsponsor van Musicaltheater Roekeloos uit Wageningen.

Hoek Consultants zet zich ook graag in voor het ondersteunen van sportieve prestaties op nationaal en internationaal niveau:

In 2013 waren wij sponsor van Dames 1 van de Wageningsche Mixed Hockeyclub (www.wmhc.nl).

In 2012 waren wij sponsor van het Meisjes A1 team van de Wageningsche Mixed Hockeyclub (www.wmhc.nl) en het Dames 1 team van de hockeyclub VVV te Amstelveen (www.hockeyclubvvv.nl).

In 2010/2011 waren wij sponsor van Team Serisé, het Nederlandse bobsleeteam.

Contact
Keesomstraat 40
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Volg ons

© Copyright 2021 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contactgegevens Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close