Home > Vacatures

Zoekresultaten

Global HR Business Partner - Amsterdam

AkzoNobel Head Office in Amsterdam is looking for a Global HR Business Partner.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#HOLL00945

(Financial) Controller - Regio Rotterdam

Voor onze opdrachtgever zoeken we een (Financial) Controller.
Gepubliceerd: 07-05-2019
Referentie nr:#HOJVI00922

Administratief Medewerker (parttime) - Ede

Beheren van de Financiële administratie: Verwerken inkoopfacturen Opstellen verkoopfacturen Verwerken bankmutaties Verzorgen BTW aangifte per kwartaal Debiteurenbeheer...
Gepubliceerd: 30-04-2019
Referentie nr:#HOFH00942

Group Manager Nutrition and Support Poultry - Ede

Royal De Heus is looking for a Group Manager Nutrition and Support Poultry.
Gepubliceerd: 13-04-2019
Referentie nr:#HOLL00933

Team Lead Customer Service - De Meern

We are looking for a Teamlead Customer Service Chemical Catalyst EMEA for BASF.
Gepubliceerd: 05-04-2019
Referentie nr:#HOJVI00935

Financial Controller - interim - Rotterdam Botlek

Wij zijn op zoek naar een interim Financial Controller die per direct beschikbaar is. De werkzaamheden zijn: maandelijkse controle- en analyse werkzaamheden uitvoeren van interne...
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#HOJS00934

Directeur - Bestuurder - Utrecht

Als Directeur-Bestuurder ben je de inspirerende voorvrouw of -man van een team van ruim veertig medewerkers, die met elkaar zich inzetten voor de missie van Tear. Je zorgt er voor dat het team kan...
Gepubliceerd: 03-04-2019
Referentie nr:#HOMP00913

Advocaat voor de agrarische praktijk - Wageningen

Eén van de specialismen binnen het kantoor van onze odprachtgever betreft de agrarische praktijk. Om aan de toenemende vraag van onze cliënten te kunnen blijven voldoen, wordt gezocht naar...
Gepubliceerd: 29-03-2019
Referentie nr:#HOJS00932

Interim HR Manager - Regio Den Bosch

Voor onze opdrachtgever, een gerenommeerde speler in de internationale maakindustrie, zijn wij op korte termijn op zoek naar een stevige Interim HR Manager. Als Interim HR Manager bent u...
Gepubliceerd: 27-03-2019
Referentie nr:#HOJS00931

Partner Industrie & Maritiem - Ede

Als Partner / Consultant Industrie & Maritiem heeft u de volgende taken en verantwoordelijkheden: Bijdragen aan de verdere uitbouw van Hoek Consultants in Nederland in de industrie en...
Gepubliceerd: 27-03-2019
Referentie nr:#HOFH00930
Zoekcriteria
Referenties
Dick Vlasblom, Managing Director Eimskip NL BV

"Sinds een aantal jaar coacht Frans Hoek mij in mijn functie als Managing Director van een internationale organisatie. Frans is uitstekend in staat mij een spiegel voor te houden, hetgeen helpt bij het dagelijks functioneren. Tevens heeft hij ons bedrijf begeleid bij organisatorische veranderingen. Door zijn ruime ervaring bij het coachen van bestuursleden kan hij de theorie vertalen naar de praktijk. Dat maakt hem en zijn bedrijf Hoek Consultants voor mij uniek."

Ernst Hoekstra, CEO Cycleon

“Cycleon is een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in retouren logistiek. In een dergelijke dynamische omgeving met grote multinationals als klant, is stevig leiderschap noodzakelijk. Investeren in talentontwikkeling is dan ook een belangrijke pijler voor onze groeistrategie. De bijdrage van Hoek Consultants heeft zich daarbij niet beperkt tot coaching van management, maar door hun ervaring schakelen ze ook snel naar het strategisch niveau.”

Bas Ambachtsheer, Directeur Croonwolter & Dros

"Hoek Consultants is een professioneel bedrijf dat aan een paar woorden genoeg heeft. Bij veel searches komt het aan op snelheid en het juiste profiel begrijpen. Prettig dat Hoek Consultants altijd een manier vindt om dat profiel te achterhalen, ook in drukke dagen dat je er niet altijd rustig voor kan zitten. De voorbereiding van de kandidaten is zeer goed en de gesprekken met potentiele kandidaten laten altijd een goed breder beeld van mogelijkheden zien. In dat opzicht denken ze met je mee, soms zelf verder dan je zelf had gedaan wat absolute meerwaarde heeft. Ik kan Hoek Consultants dus iedereen die professionaliteit, persoonlijke benadering en snelheid zoekt aanraden!"

Jac Hanssen, CEO Alinement
"Voor het completeren van ons directie team hebben we Chris Lemmens gevraagd deze opdracht te volbrengen. Het traject is succesvol verlopen waarbij de betrokkenheid, doortastendheid, gedegen kwaliteit en kennis van Chris aanleiding heeft gegeven tot het resultaat. Hij is resultaatsgericht waarbij hij verder dan de opdracht denkt en handelt om het beoogde doel te bereiken. Chris is echt de ervaren adviseur die zowel aan opdrachtgeverszijde als ook aan kandidaatszijde zijn nuttige werk doet. De plezierige samenwerking maakte van dit intensieve traject een prettig verlopen proces."
John Luijben

“De afgelopen jaren heb ik Frans Hoek leren kennen als een plezierige maar ook zeker stevige gespreks- en sparringpartner die de confrontatie niet uit de weg gaat. De opdrachten op het gebied van coaching en outplacement die hij voor ons heeft gedaan zijn uitstekend afgerond tot volle tevredenheid van partijen. Hij heeft oog voor de belangen van beide partijen en gaat daar op zeer integere wijze mee om. Frans is een scherpe analyticus heeft een groot netwerk op hoog niveau.”

Ronald Kajuiter, HR Adviseur-/ Manager Enrichment Technology

"Peter is een sterke en beschouwende business consultant. Hij gaat verder dan het uitvoeren van een opdracht en brengt eerst alle achtergronden en succesfactoren in kaart. Hij doet dit vanuit een brede kennis van de business en door scherpe vragen te stellen om tot de kern van de vraag te komen. Hierdoor is de kans op succes sterk vergroot. Peter besteedt veel tijd aan de kandidaten om zeker te zijn van een goede match. Hij gaat niet over één nacht ijs en stapt niet in de valkuil om bij twijfel of niet volledige geschiktheid toch door te gaan. Al met al een sterke partner voor vele organisaties."

Diederik Brand , Head of HR Samsung Electronics Europe Logistics

"Voor een snel groeiend bedrijf als Samsung, met haar eigen specifieke cultuur, is passend Leiderschap een must in het bereiken van onze Visie 2020 doelstellingen. Hoek Consultants heeft zich een sterke partner getoond in het neerzetten van persoonlijke coachingstrajecten voor enkele van onze Leiders binnen Samsung Electronics Europe Logistics. V2020 “Inspire the World, Create the Future”, is daarmee weer een stapje dichterbij gekomen.”

Roeland Nelemans, Director Human Resources Vinci Energies
"Ik ken Chris Lemmens circa 9 jaar en heb op verschillende momenten van zijn diensten gebruik mogen maken op gebieden die variëren van recruitment / search tot het uitvoeren van onderzoek en advies met betrekking tot het opzetten van een arbeidsmarktstrategie. Ik heb Chris leren kennen als een prettige persoon om mee samen te werken, iemand die zijn afspraken nakomt. Chris volgt zijn hart en werkt vanuit de overtuiging dat wat hij doet meerwaarde op moet leveren voor zijn opdrachtgever. "

Perry Heijne, CEO Care Nederland
"Na een succesvolle loopbaan van 30 jaar in het bedrijfsleven was het een lastig besluit om de relatieve zekerheid en opgebouwde privileges op te geven en te kiezen voor een nieuwe bestemming in de humanitaire sector. Per 1 September 2014 ben ik CEO van CARE Nederland en het onboarding programma heeft ervoor gezorgd dat de transitie geen sprong in het diepe is, maar een nieuwe missie waar ik vol vertrouwen en goed voorbereid een succes van ga maken."
Ans Knape, VP HR Operations & Sales ASML

"Al een decennium lang is Frans Hoek voor mij een betrouwbare en stabiele partner op het gebied van executive search en executive coaching. De wijze waarop hij persoonlijk acteert in het vaak moeilijke speelveld van executive coaching is bewonderingswaardig en dan m.n. ook de ontwikkeling die de coachee(of het individu) laat zien als resultaat van zijn coaching. De woorden van Lao Tzu zijn hier van toepassing: “When I let go of what I am, I become what I might be.” Dat is wat Frans Hoek kan bewerkstelligen!"

Hans Huijbers, Voorzitter ZLTO
“Als bestuurder heb je informatie nodig om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Daar zijn deskundige medewerkers voor in dienst. Maar bestuurders hebben ook behoefte om ‘off the record’ te kunnen sparren en hun dilemma’s te delen met een buitenstaander die goed kan luisteren en een spiegel kan voorhouden.”
Hans van 't Hof, HR Director Pelican Rouge
"Hoek Consultants ken ik al geruime tijd. HC heeft ons geholpen met een sterke inhoudelijke management bijeenkomst. Daarnaast zijn er managers die gebruik hebben gemaakt van coaching en is er outplacement ingezet bij een reorganisatie. De contacten zijn open, professioneel en praktisch. Medewerkers hebben de bijdrage als zeer zinvol ervaren."
Freek Bosse, Head of HR BASF Nederland B.V.

"Mijn ervaring met Hoek Consultants ligt op het gebied van Executive Search en individuele coaching. Kenmerkend in de aanpak van elke casus is de hoge mate van professionaliteit en integriteit, die gepaard gaat met een uitstekend resultaat. Aandacht voor het proces en de mens staat daarin centraal."

Commercieel Directeur
“Wees gerust, je bent niet uniek”, waren de eerste woorden die de spiegel mij toesprak gedurende mijn eerste gesprek met Frans. Weer een illusie armer, maar wel een ervaring rijker. Een gezin stichten, vrienden maken en verliezen, collega’s krijgen en verliezen, familieleden verliezen en twintig jaar internationaal hard werken maken het wel eens dat je jezelf en je naasten “vergeet”. Frans heeft mij in een aantal sessies een veelheid aan inzichten gegeven over mezelf. We voelden elkaar goed aan. Door onze gesprekken ben ik mezelf en mijn omgeving veel beter gaan leren kennen. Door de directe en plezierige manier van communiceren werden mijn drijfveren, doelen, valkuilen, eigenaardigheden en sterke kanten al snel duidelijk en bovenal overzichtelijk. Ik kwam mezelf tegen en liep mezelf voorbij. Alleen deze keer zwaaiend. Voelt een stuk beter! Het leven is te mooi om te tobben."
Dolf Ketelaar, Global HR Manager Tanatex Chemicals B.V.
"Hoek Consultants heeft ons in de persoon van Peter Klein Ikkink geholpen met het opzetten van ons Performance Management systeem. Bij het initiëren en implementeren is Peter een uitstekende sparringpartner gebleken die in staat is organisatie breed te denken om zodoende een goede aansluiting op andere processen en daardoor een goede borging van het systeem te garanderen. Tevens is hij een prettig gesprekspartner op alle niveaus in de organisatie gebleken. Hij kan prima schakelen met zowel de directie, als met het hoger en midden kader. Daarnaast heeft Peter ook naar volle tevredenheid als trainer zijn toegevoegde waarde bewezen. Tenslotte weet hij als coach door goed luisteren een scherpe analyse te maken en daardoor een verandering te weeg te brengen."
Director Internal Audit
"Een telefoontje. Met een vraag of mijn huidige baan nog wel voldoende boeiend was. Dat was wel het geval, maar toch weet Frans daar een vervolggesprek aan te knopen. En van het een komt het ander. Uiteindelijk toch de laatste stap niet gezet. Wij hebben nog regelmatig contact op professioneel vlak, maar met Frans kan het ook een persoonlijk gesprek worden. Dat maakt het verschil, want tussen de vele zenders in zijn vakgebied is Frans een zeldzame ontvanger."
Robert J.F. Swensson, Commercieel Manager Aequor
"Ik ken Peter als een sterke en zeer bij zijn werk betrokken persoon. Hij heeft een heldere visie op hoe hij coachend het beste uit de mens kan halen. Hij nodigt anderen uit mee te denken en staat open voor een ieder. Hij is dienstbaar aan de klus en is resultaatgericht op het halen van gestelde doelen. Ik zie in hem een perfecte trainer/coach die door zijn doen en laten mensen voor zich kan winnen. Netwerken opbouwen en onderhouden en mensen enthousiasmeren is dan ook zeker één van zijn krachten. Tijdens het afgelopen traject van 4 maand heeft Peter een goede invloed voor mij en indirect voor Aequor kunnen zijn."
Stefan Wasser, Directeur HRM Arriva Nederland
"Bij het vinden van het juiste managementpotentieel gaat het altijd om meer dan alleen de juiste kwalificaties van de persoon, zoals opleidingen en ervaring. Bij Hoek Consultants wordt de match ook gemaakt op de juiste fit met de missie van de functie, het toekomstige team en de betreffende organisatiecultuur. In goede dialoog met de opdrachtgever wordt zo het vizier haarscherp gericht op de meest complete kandidaat. Al vanaf midden jaren negentig doe ik daarom resultaatgericht zaken met Hoek Consultants, en dat is al twee generaties Hoek lang bijzonder plezierig!"
Operations Manager

"De bemiddeling door Hoek Consultants heb ik ervaren als professioneel, daadkrachtig en zeer slagvaardig. Na een eerste kennismaking de juiste persoon op de juiste positie in het bedrijfsleven weten te zetten, dat is zonder meer noemenswaardig. De persoonlijke benadering in combinatie met ruim de tijd nemen wanneer nodig maakt Hoek Consultants voor mij de juiste partner, ook voor in de toekomst! Een aanrader voor iedere professional." 

Contact
Keesomstraat 40
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Volg ons

© Copyright 2019 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contactgegevens Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close