KIJKEN IS ONZE KUNST

Referenties Strategy & Leadership Development

Directievoorzitter Rabobank Westland

"We kijken als Rabobank Westland met plezier terug op de twee sessie die we als directie en management onder begeleiding van Frans Hoek de afgelopen periode mochten hebben. Frans is in staat gebleken om in de voorafgaande gesprekken met onze leidinggevenden een goed beeld te krijgen van onze bank. Men heeft de gesprekken als zeer open en positief ervaren en met de juiste vragen heft hij de problematiek boven water kunnen krijgen. Frans durft zaken te benoemen en gaat moeilijke situaties niet uit de weg, maar wel met respect voor de mens. De sessies hebben we als zeer waardevol ervaren en het heeft de bank zeker verder geholpen. Met de uitkomst bouwen we verder aan ons team en onze bank."

Algemeen Directeur Protestantse Kerk Nederland

"Hoek Consultants is al vele jaren betrokken bij de organisatie ontwikkelingen van de Protestantse Kerk in Nederland. Frans Hoek is recent actief betrokken geweest bij het werken aan het nieuwe beleidsplan, de vorming van het nieuwe Management Team. Tijdens een workshops met Frans zit iedereen op het puntje van zijn of haar stoel. Scherp op nieuwe internationale trends en veel parate kennis is hij een briljante leraar. Tijdens de meer persoonlijke thema's kiest hij nooit de weg van de minste weerstand, creëert een veilige omgeving, waar zaken uitgesproken kunnen worden, confrontaties niet worden geschuwd en goede afspraken worden gemaakt. Zijn analyses zijn altijd to the point."

CFO

"Hoek Consultants is in de persoon van Frans Hoek actief betrokken geweest bij de strategische turn-around, waaraan ik leiding heb gegeven. Dit was een lastig proces waarbij alle partijen op een lijn moesten worden
gebracht. Hierbij was de eerste stap om als MT onder leiding van Frans een strategische raamwerk neer te zetten en dit gebruiken als leidraad voor het veranderingstraject. Dit traject met workshops en individuele
coaching heeft het MT samengesmolten tot een homogene eenheid, wat een essentieel punt was voor de turn-around. Frans heeft een kritische kijk, waarmee hij zaken duidelijk durft te benoemen. Hij spreekt mensen aan op hun
gedrag en gebruikt dit om inzicht geven middels reflectie. Dit heeft voor de individuele MT leden in een veilige omgeving bijgedragen aan het succes."

Siemen Ruiter

"Frans Hoek weet op een rustige manier vragen te stellen, waardoor je zelf tot conclusies komt. Hij is niet betweterig, maar wel duidelijk. Frans laat goed blijken dat je zelf verantwoordelijk bent dat je zelf de stap naar verandering moet zetten. Frans is daar tactisch sterk in. Hij vriendelijk, maar wel duidelijk.Hij stimuleert je om je meer in de andere persoon te verplaatsen."

HR Manager

"Wij hebben het afgelopen jaar samengewerkt met consultants van Hoek Consultants bij een verandertraject met als doelstelling om de interne communicatie en samenwerking te verbeteren. Hierbij hebben we diverse management dagen gehad waarbij we begeleid zijn door een consultant van Hoek. Daarnaast heeft Hoek ons begeleid bij de communicatie met het middenkader. Wij hebben de begeleiding van Hoek Consultants als zeer professioneel en plezierig ervaren. Hierbij hebben we soms pittige en confronterende gesprekken gehad waardoor zaken zijn uitgesproken en de samenwerking daadwerkelijk is verbeterd. Daarnaast hebben we flinke stappen gezet om de interne interne communicatie en samenwerking te verbeteren met ons middenkader. Hierdoor lopen interne processen beter en werken we met meer plezier. "
Vacature categorieën
Permanent (52)
Interim (21)
Succesvolle bemiddelingen (72)
Vacatures
inRegio Amersfoort
inAmsterdam
inVertrouwelijk
inVertrouwelijk
alle vacatures
Alle vacatures
Contact
Keesomstraat 40
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Volg ons

© Copyright 2023 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contactgegevens Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close