KIJKEN IS ONZE KUNST

Legal & Tax

Met Hoek Consultants kiest u al sinds 1983 voor een persoonlijke, betrouwbare en onafhankelijke partner in Executive Search & Strategisch Advies.

In de Executive Search en Adviespraktijk hanteren wij het Credo: Kijken is onze kunst, luisteren is ons vak. Hierbij gaan wij uit van de juiste culturele klik van de kandidaat met de cultuur van de organisatie. De voorspellende waarde voor een succesvolle bemiddeling is de aansluiting van de persoonlijkheid en drijfveren van de kandidaat in relatie tot de signatuur en eigenheid van de organisatie. Daarnaast zijn wij gesprekspartner voor cultural change trajecten, opvolgingsproblematiek en leiderschapsvraagstukken.

Bij Hoek Consultants bekijken wij de kandidaten vanuit de 3 P’s, wij gaan op zoek naar een kandidaat met de juiste combinatie van persoonlijkheid, professionaliteit en passie, passend bij uw organisatie en vraagstuk. Vanuit oprechte interesse en aandacht voor uw vraag, luisteren wij, vragen wij door (prikkelend waar nodig), en denken mee. Ook na een succesvolle bemiddeling of adviestraject, blijven we betrokken en graag op de hoogte van ontwikkelingen. Dit aangezien een duurzame relatie voor ons vanzelfsprekend is.

Wij bemiddelen in heel Nederland op verschillende niveaus en rechtsgebieden in de functies van Advocaat, Notaris, Fiscalist, Accountant, Legal Counsel, Trusted Advisor, Corporate Secretary, Compliance Officer, Head of Legal etc. Zowel op interim basis, in vast dienstverband of als Partner. Graag benadrukken wij dat het gehele proces doorlopen wordt met de benodigde discretie.
Graag geven mr. G.P. van den Hout en mr. drs. M.B. Heere in een persoonlijk gesprek toelichting op onze aanpak en de te doorlopen procedure en stemmen uw wensen daar graag op af.
Vacature categorieën
Permanent (24)
Interim (4)
Succesvolle bemiddelingen (18)
Royal De Heus (2)
Vacatures
inRegio Nijmegen
inUtrecht e.o.
inCuijk (NB) / NL B D
alle vacatures
Alle vacatures
Contact
Keesomstraat 40
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Volg ons

© Copyright 2018 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contactgegevens Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close