KIJKEN IS ONZE KUNST

High Impact Change

In veel organisaties ontstaan dysfunctionele processen of momenten waardoor uw strategie belemmerd of zelfs niet gehaald wordt. Door de juiste interventie op individueel, team- of organisatieniveau is Hoek Consultants uw partner in het op koers brengen van uw strategie, missie en visie, zonder de DNA en cultuurwaarden van de organisatie te veranderen.

Het High Impact Change proces vraagt om integriteit, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid om uw organisatie de volgende stap te laten zetten. Hierbij zal Hoek Consultants alleen toevoegen wat nodig is en weghalen wat het dysfunctionele proces veroorzaakt. Partnership en snelheid zijn essentieel om dit proces te laten slagen.

Herkenbare processen zijn:

  • vastgelopen onderhandelingen
  • vastgelopen executie van de strategie
  • tijdelijke irritaties op persoons, team of divisie niveau
  • dysfunctioneel gedrag van Directie, Raad van Bestuur en/of MT-leden

In sommige gevallen vraagt dit om strategic redesign.

Strategic Redesign

Organisaties zijn continu in beweging. De snel veranderende omgeving, nieuwe wensen vanuit de markt en de hevige concurrentie in een weerbarstige markt vraagt om een blijvende aandacht en herijking van uw missie en visie, bijbehorende organisatiestructuur en werkprocessen. Hoek Consultants is specialist in het doorlichten en herontwerpen van organisatie-complexen.

Wij vertalen samen met u vanuit de missie en visie de strategische doelstellingen in tactische/operationele doelstellingen en voorzien deze van performance indicatoren. Hoek Consultants helpt vervolgens uw organisatie de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wij maken hierbij onder andere gebruik van lean six sigma methodieken. De blackbelts van Hoek Consultants helpen graag uw organisatie en processen te optimaliseren waardoor de organisatorische effectiviteit aanzienlijk verhoogd kan worden.

Wilt u meer informatie over onze High Impact Change-programma's, neem dan Contact met ons op.

Vacature categorieën
Permanent (52)
Interim (22)
Succesvolle bemiddelingen (72)
Contact
Keesomstraat 40
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Volg ons

© Copyright 2023 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contactgegevens Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close