Financieel Management

Financieel Management

De groeiende behoefte aan analyse, strategische inzichten en geïntegreerde rapportages heeft de afgelopen jaar de rol van Finance veranderd. Door het belang van snelle inzichten en rapportages spelen wendbaarheid, flexibiliteit en samenwerking met andere afdelingen een steeds grotere rol. Zo verandert ook de rol van CFO of Financieel Directeur en wordt deze steeds belangrijker in het management.

De CFO of Financieel Directeur is verantwoordelijk voor de financiële aspecten van de organisatie. Niet alleen financiële analyses, maar ook de interpretatie van data, technologie, compliance en auditing zijn thema’s waar de CFO zich mee bezig houdt. Als onderdeel van de directie of Raad van Bestuur draagt de CFO bij aan strategie- en organisatieontwikkeling.

De keuze voor een CFO of Financieel Directeur is een belangrijke keuze. Eén die medebepalend is voor de toekomst van uw organisatie. Wij geloven dat een succesvolle match verder gaat dan het beschikken over de vereiste ervaring en competenties. Daarom kijken wij met een andere blik naar organisaties en kandidaten. En vinden wij écht luisteren belangrijk. Want: Kijken is onze kunst, luisteren is ons vak.