KIJKEN IS ONZE KUNST

Executive Search

Hoek Consultants aanvaardt en vervult Executive Search opdrachten voor toonaangevende organisaties die op zoek zijn naar de beste kandidaten in het topsegment.

Wat onze opdrachtgevers met elkaar gemeen hebben is veelal een leidende positie in hun branche of discipline. Vaak hebben zij een continue behoefte aan talent voor sleutelfuncties. Alle management disciplines komen aan bod: algemeen, commercieel, techniek, human resources, financieel, legal en tax en operationeel.

Werkwijze Executive Search

Voor de opdrachtgever brengen wij zorgvuldig in kaart wat zijn of haar vraag is. Aan de hand daarvan ontwerpen we een helder en onderscheidend profiel. Daarbij zijn de vereiste competenties van wezenlijk belang. Het zoeken van de juiste persoon doen wij door middel van het identificeren en gericht benaderen van kandidaten. We selecteren veelal door middel van een criteriumgericht interview. Onze benadering leidt ertoe dat wij een shortlist van kandidaten introduceren waar we voor instaan; die we kennen en waarvan we weten hoe zij in de markt bekend staan. Standaard in onze procedure is dat wij de gesprekken tussen opdrachtgever en kandidaat begeleiden, we adviseren waar nodig is en nemen de gehele administratieve afhandeling voor onze rekening. Als opdrachtgever kunt u zich zo optimaal concentreren op het selecteren van de juiste kandidaat voor uw organisatie. In een sfeer van vertrouwelijkheid kunnen kandidaten zich bij ons laten zien zoals ze zijn. Wij bespreken hun ambities en wensen. Nadrukkelijk is er ook ruimte voor reflectie en eventuele twijfels. Wij adviseren in alle objectiviteit en integriteit over de passendheid van een stap in hun langere termijnperspectief.

Voor meer informatie over onze dienstverlening in Executive Search, neem dan Contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

Kandidaten kunnen zich Inschrijven of onze Vacatures bekijken.

Vacature categorieën
Permanent (52)
Interim (22)
Succesvolle bemiddelingen (72)
Contact
Keesomstraat 40
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Volg ons

© Copyright 2023 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contactgegevens Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close