KIJKEN IS ONZE KUNST

Executive Coaching

Hoek Consultants is specialist in het coachen van mensen in de werksituatie. Professionele en persoonlijke groei staan voorop bij coaching door Hoek Consultants.

Vanuit wetenschappelijk onderbouwde programma’s heeft Hoek Consultants diverse specialistische coachingprogramma´s voor specifieke doelgroepen: middenkader, management, directie, raden van bestuur en groepen. De wetenschappelijke methoden die Hoek Consultants gebruikt komen uit de Klinische- & Gezondheidspsychologie en de Arbeids- & Organisatiepsychologie. Afhankelijk van de vraagstelling en het probleem wordt er gekozen voor specifieke programma’s.

Werkwijze Executive Coaching

Hoek Consultants raakt altijd de kern van coaching: het ontwikkelen van menselijke talenten.

Coaching door Hoek Consultants maakt het individu meer zelfbewust, authentiek, autonoom en gevoelig voor de context. Op deze manier krijgt het individu meer regie over zijn persoonlijke ontwikkeling en leert hij zijn eigen potentieel volledig te benutten. Dat is de kracht van Hoek Consultants.

Wie zijn talenten, ambities en rol in het maatschappelijke leven kent, komt dicht bij zijn passie en kracht. En komt zodanig het beste tot zijn recht. Dat is onze stellige overtuiging.

Executive Development Coaching is bestemd voor directie en toezichthouders, die op zoek zijn naar iemand om mee te “sparren” op het gebied van strategische ontwikkeling, bedrijfsvoering, Human Capital en andere belangrijke, zakelijke beslissingen.

Management Development Coaching is coaching voor leidinggevenden op middenkader- en managementniveau met als doel het ontdekken en ontwikkelen van talenten en competenties evenals het effectiever managen door de ontwikkeling van “managementskills”, en het verkrijgen van inzicht in eigen kunnen.

Burnout Coaching is bestemd voor alle managers en directieleden die zich niet meer energiek genoeg voelen om optimaal te presteren. Met technieken uit de arbeids- en gezondheidspsychologie én uit de sportpsychologie kunnen wij ervoor zorgen dat u, zowel in mentaal als in fysiek opzicht weer in goede conditie komt. Indien u het vermoeden heeft dat u een burnout heeft of u wilt voorkomen dat u burnout klachten krijgt is het belangrijk om zo snel mogelijk in te grijpen. Uiteraard met de maximale bescherming van uw privacy kunnen wij voor u een op maat gesneden traject opstellen.

Expat Coaching is een specialistische manier van coaching gericht op Expats die zich moeten aanpassen in de Nederlandse cultuur en werkomgeving. Hoek Consultants biedt ondersteuning en feedback vanuit een wetenschappelijk referentiekader.

Team Development Coaching is gericht op management- en directieteams die ondersteund willen worden in hun ontwikkelingsproces richting een succesvol(ler) team en die hulp zoeken bij het oplossen van problemen binnen het team.
Bij team coaching ligt de focus op de onderlinge samenwerking, de interactie en het geven van feedback. Veel voorkomende thema’s zijn:

  • Besluitvorming over een specifiek onderwerp
  • Het bespreekbaar maken van vaste overtuigingen en standpunten
  • Het behandelen van conflicten of een vertrouwenscrisis binnen het team

Werken in teamverband wordt een steeds belangrijkere competentie. Veel organisaties gaan over van een lijnstructuur naar een proces- of projectstructuur. Het gevolg is dat u en uw medewerkers voortdurend in teams met een andere samenstelling dienen te werken. Denk aan stuurgroepen, regiegroepen en projectgroepen. Het aansturen en inspireren van een team, wat vaak ook nog van tijdelijke aard is, vraagt om specifieke leiderschapskwaliteiten. Wij kunnen u helpen bij het versterken van uw leiderschapskwaliteiten én bij vergroten van de groepscohesie.

Contact
Keesomstraat 40
6716 AB Ede

Telefoon: 0317-74 40 50
Email: info@hoekconsultants.nl

Volg ons

© Copyright 2022 Hoek Consultants B.V. Disclaimer Contactgegevens Sitemap Privacy
OTYS Recruiting Technology
Hoek Consultants B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close