Diensten

Human Capital

Human Capital – of: menselijk kapitaal – omvat alle kennis, expertise en vaardigheden van medewerkers in een organisatie. Investeren in human capital is essentieel voor het creëren van een succesvolle en toekomstbestendige organisatie.

Hoek Consultants richt zich op drie deelgebieden voor het beheren van en investeren in human capital. Bijvoorbeeld door het vinden van de juiste persoon voor de juiste positie. Of door te investeren in persoonlijke en professionele ontwikkeling van executives, directie of management. Zowel op individueel als teamniveau. De diensten binnen deze deelgebieden kunnen afzonderlijk ingezet worden of tijdens trajecten met elkaar verbonden worden.

Leadership Development & Governance

Zijn er dysfunctionele processen die het behalen van uw strategie belemmeren? Of wilt u een volgende stap zetten op het gebied van leiderschaps- of organisatieontwikkeling? Hoek Consultants biedt op maat gemaakte Leadership Development trajecten voor directie- en managementteams. 

Ook bij vraagstukken rondom Governance, zoals zelfevaluatie van een Raad van Toezicht, begeleiden wij u graag.

Executive Coaching & Outplacement

Als directeur, executive of manager kunt u vraagstukken hebben op het gebied van professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zouden personele veranderingen binnen uw organisatie kunnen zorgen voor vraagstukken. Op basis van uw vraagstelling bieden we coaching- en outplacementtrajecten op maat, gericht op het ontwikkelen van talenten en competenties. Vertrouwen, open communicatie en wederzijds respect zijn daarbij onmisbaar.

Executive Search & Interim Management

De keuzes die gemaakt worden voor de invulling van een management- of directierol, een RvB-lid of commissaris, hebben directe invloed op uw organisatie. Sinds 1983 begeleidt Hoek Consultants organisaties bij het vinden van een geschikte kandidaat en maken van een gedegen keuze. Dit doen wij met een persoonlijke, betrokken en onafhankelijke aanpak waarin duurzame relaties met zowel opdrachtgevers als kandidaten centraal staan.